campernordest - nosaltres

Sobre Nosaltres

Campernordest neix dins del grup Automoció i Serveis del Nord-Est, concessionari oficial Renault & Dacia i venta de vehicles d’ocasió. L’empresa disposa de 6 centres de mobilitat dins de la província de Girona i amb més de 50 anys d’experiència al servei dels nostres clients.

El nostre objectiu principal és poder oferir tot tipus de mobilitat als nostres clients. Per aquest motiu, aquest any hem començat a oferir una nova experiència dins del grup, vacances sobre rodes.

El centre de lloguer d’autocaravanes es troba ubicat a Blanes. L’espai està habilitat per poder deixar el cotxe aparcat durant la vostra estància, garantint la màxima seguretat.

El nostre actiu principal és que som un equip de més de 60 persones al servei dels nostres clients, amb diferents tallers que garanteixen l’eficiència i seguretat de tots els vehicles. El nostre equip de mobilitat es preocuparà de donar-te el millor servei i explicacions per tal de que gaudeixis d’unes vacances sense preocupacions. Amb assistència 24h et garantim una solució per a qualsevol problema i una assistència propera i personalitzada.

La nostra vocació de servei ens auto exigeix reinventar-nos cada dia, cada mes i cada any, per a oferir el millor de nosaltres mateixos i de les marques de cotxes que representem.

Reserva ja la teva autocarava i no et quedis sense!

PER MÉS INFORMACIÓ

×

Soporte

× ¿Tienes dudas? Habla con nosotros